onsdag den 1. maj 2013

Kolle-krimi præsenterer: Pigen med den anonyme ørering og kondomet på afveje


Da Hr. Og Fru Kollesen vendte hjem fra deres cannabinoide korstog i Jylland med maverne fulde af sort kaffe og lammesteg, fandt de til Viggos store forskrækkelse et stk brugt præservativ og en ørering af pubertære dimensioner, lige midt i ægtesengen, som ellers er så ren og uskyldig som sne. Her har du historien om kolle-krimien.
1.     Det var en mørk og stormfuld aften og 7 spændstige mennesker, inklusive to teenager og to hunde, var samlet på en sydsjællandsk gård. Aftenen startede godt med kanelsnelge. Der var rødvin i glassene, the i kopperne og varme i hjerterne. Men pludselig!! Gik Bastian i seng. Og så begyndte dekadencen at indfinde sig aka Det Spoonende Menneske. Lasse spoonede Fenrisulven, Pippi1 spoonede Lasse, Pippi2 spoonede Pippi1, Manden Uden Alder spoonede Pippi2, og så kan du i dine vildeste drømme forestille dig hvordan kæden af  spændstige, svulmende menneskekroppe ellers bare fortsatte. Og så gik Pippi1 ud i badet og elskede med sig selv og da blev historien en ægte kolle-historie, som er skrevet i fællesskab.  
2.     Som en snigende stillehavsvind kom et par raslende æggestokke farende fra højre ind på scenen og raslede så meget så bordpladerne vibrerede og det kom der kun et par skævøjede, fladnæsede mulatunger ud af, men det er en helt anden historie… De brugte trods alt heller ikke kondom.
3.     Efter en grundig klinisk investigation penetrerede rationaliteten vore spirituelle opiumshjerner, og påpegede, at Pippi2 er gået i hormonbehandling og derfor ikke længere har brug for præservativer, da hun pr. definition er immun over for samtlige omnisexuelt overførte sygdomme. Hermed frafalder anklagen Pippi2, og næste mistænkte i rækken er dennes pubertære søster, hvis spændstige og i øvrigt nydelige korpus er underlagt Maya/Gaya/Moder Jords explosive hormoncocktail…

fortsættelse følger...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar